Zvanična stranica Općine Ključ

Povodom 25. novembra,  Dana formiranja 17. Viteške krajiške brdske brigade , svim pripadnicima ove brigade upućujemo iskrene čestitke. Herojima odbrane Bosne i Hercegovine, posebno familijama poginulih boraca i šehida ove brigade, u ime svih građana općine Ključ, vijećnika Općinskog vijeća općine Ključ  i u svoje lično ime izražavamo zahvalnost i poštovanje.
 
Općinski načelnik
Nedžad Zukanović, prof. 
 
Predsjedavajući Općinskog vijeća
Adem Crnalić
 

U povodu 25. novembra Dana državnosti BiH, praznika koji označava historijski kontinuitet Bosne i Hercegovine kao države, svim građanima općine Ključ upućujem iskrene čestitke uz želju da svojim zajedničkim radom doprinesemo jačanju države, solidarnosti i poštivanju različitih duhovnih i kulturnih vrijednosti.

Opširnije...

 

U povodu 23. godišnjice od formiranja 17. Viteške krajiške brdske brigade, jučer su porodice poginulih, općinska delegacija i predstavnici boračkih udruženja i organizacija posjetili šehidsko mezarje u Ključu. Na šehidskom mezarju položeno je cvijeće ispred delegacije organa uprave općine Ključ predvođene načelnikom Nedžadom Zukanovićem,

Opširnije...

Lijep novembarski dan u Ključu, gradiću koji ima poseban dojam u ovo doba godine. Optimizam i pozitivne utiske svakako ostavlja i novotvoreni šoping centar TEMPIC-FA. Desetine novih radnih mjesta, kvalitetno uređen prostor i urbaniziran centar općine. U restoranu smo sreli Armina Vučkića i Fersada Delalića, vlasnike građevinske firme TEMPIC-FA,

Opširnije...

U općini Ključ je u srijedu predstavljen MEG – projekat općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja. Projekat je planiran da traje 12 godina sa realizacijom kroz tri faze i za cilj ima da pruži podršku demokratskom upravljanju i unapređenju kvaliteta javnih usluga na lokalnom nivou, sa posebnim fokusom na sektor privrede i okoliša.

Opširnije...

Javna rasprava o Nacrtu budžeta općine Ključ za 2016. godinu održat će se po mjesnim zajednicama u sljedećim terminima: 16.11.2015. MZ Humići - u 17,30 i MZ Zgon-Crljeni u 19,00 sati. 17.11.2015. MZ Donja Sanica - 17,30 i MZ Sanica u 19,00. 18.11.2015.  MZ Biljani u 17,30 i MZ Velagići u 19,00. 

Opširnije...

Arhiva vijesti

Pogledajte cijelu arhivu vijesti >>

Javni pozivi i informacije
Dokumenti i PDF fajlovi Općine
Servis 48 - Podrška građanima
Vodič kroz Ključ
Media Ključ Portal
BH Sport