Zvanična stranica Općine Ključ

Obavještavaju se studenti općine Ključ da je raspisan konkurs za dodjelu stipendija studentima boračkih kategorija sa područja Unsko-sanskog kantona za 2016. godinu. Pravo sudjelovanja, kriterije, mjesečni iznos i rokovi za podnošenje prijava nalaze se na ovim linkovima. 

Opširnije...

 
U sklopu UNDP-ovog projekta "Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini" održan je dvodnevni trening za članove odabranih mjesnih zajednica općina Ključ i Sanski Most, koja je ujedno bila i domaćin seminara. 
 

Opširnije...

U petak, 20.5.2016.godine u okviru poslovnog druženja "Biznis kafa" održana je prezentacija Programa "Subvencioniranje kamata na kredite krajnjim korisnicima kreditnih sredstava za kredite koje odobri Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine za ulaganja na području općine Ključ".

Opširnije...

Osnovna škola „Ključ“ danas slavi svoj 21. rođendan za koji su nastavnici i učenici škole upriličili pravo rođendansko slavlje uz kulturno-zabavni i sportski program.

Opširnije...

Povodom 20. maja, Dana Osnovne škole Ključ u ime Općinskog organa uprave i u svoje lično ime upućujem iskrene čestitke direktoru škole, nastavnom osoblju, ostalim uposlenicima i učenicima škole. Ujedno, ovo je prilika da uputim pohvale za postignute rezultate u nastavnim i vannastavnim aktivnostima, te želim puno uspjeha u budućem radu.

Općinski načelnik

Nedžad Zukanović, prof.

Opširnije...

Obzirom na strateško opredjeljenje općine Ključ u vezi sa jačanjem povjerenja i saradnje sa dijasporom, Općinski načelnik Nedžad Zukanović se nalazi u posjeti našim iseljenicima u Njemačkoj i Švicarskoj.

Opširnije...

Arhiva vijesti

Pogledajte cijelu arhivu vijesti >>

 

Javni pozivi i informacije
Dokumenti i PDF fajlovi Općine
Servis 48 - Podrška građanima
Vodič kroz Ključ
Media Ključ Portal
BH Sport