Zvanična stranica Općine Ključ

Općinska izborna komisija općine Ključ obavještava sve birače sa područja općine Ključ da će u periodu od 05.06. do 04.07.2016. godine moći izvršiti uvid u izvod iz privremenog biračkog spiska za područje općine Ključ. 

Opširnije...

Širom Bosne i Hercegovine, ali i u mnogim državama svijeta danas je obilježen “Dan bijelih traka”, u znak sjećanja na dan kada su 1992. godine srpske vlasti naredile nesrpskom stanovništvu u Prijedoru da se označi bijelim trakama, a na kućama istaknu bijeli čaršafi. Cilj je bio da se jasno raspozna koji građani nisu Srbi.

 

Opširnije...

U okviru manifestacije "Dani rijeke Sane" u srijedu će se održati 16. po redu manifestacija zvana Aqua Sana. Simbolika je u tome što je štafeta napunjena bistrom i čistom vodom sa izvora rijeke Sane. 

Opširnije...

Obavještavamo aplikante koji su se prijavili s projektom na Program utroška sredstava za subvencije za poticaj razvoja poduzetništva i obrta da će se svečano potpisivanje ugovora sa odabranim korisnicima održati u četvrtak, 2.6.2016. godine u zgradi Općine Ključ sa početkom u 9.00 sati.

Opširnije...

 

 

Opširnije...

Danas je u Ključu održana Centralna svečanost i proslava manifestacije »Majski dani otpora agresoru Ključ 2016« na Dujkovim barama. Pored velikog broja građana, manifestaciji su prisustvovale i brojne osobe iz javnog i političkog života općine Ključ. Prisutnima su se među ostalima obratili, ispred organizatora Anes Jukić, predsjednik mjesne zajednice Krasulje, Načelnik općine Ključ Nedžad Zukanović, te  Jasmin Musić, u ime Vlade USK .

Opširnije...

Arhiva vijesti

Pogledajte cijelu arhivu vijesti >>

 

Javni pozivi i informacije
Dokumenti i PDF fajlovi Općine
Servis 48 - Podrška građanima
Vodič kroz Ključ
Media Ključ Portal
BH Sport