14. 10. 2013.

Četitka povodom kurban bajrama

U povodu Kurban bajrama Općinski načelnik općine Ključ i Predsjedavajući Općinskog vijeća uputili su prigodne čestitke :  

U povodu velikog  islamskog praznika  Kurban Bajrama, u svoje  ime i u ime uposlenika Općine Ključ svim građanima Ključa  islamske vjeroispovijesti,
upućujem najiskrenije čestitke uz želju da praznik Kurban Bajram proslave u duhu naše lijepe  tradicije i običaja, u dobrom raspoloženju, dijeleći radost sa svojim najdražima, komšijama, rodbinom i prijateljima.
 

Neka nam  uzvišena radost Bajrama donese mir, suživot i toleranciju, a poruka  koju  sadrži obred klanja kurbana  neka osnaži naše ljudsko, rodbinsko i komšijsko  poštovanje, pomaganje i razumijevanje, te da  nas predstojeći dani Kurban Bajrama ispune duhovnom srećom, ljubavlju i humanošću.
 
„Bajram Šerif Mubarek Olsun!“
 
OPĆINSKI NAČELNIK
Nedžad Zukanović, prof. s.r.
 
 
Svim građanima općine Ključ islamske vjeroispovjesti  u zemlji i inostranstvu u ime vijećnika Općinskog vijeća Ključ  i u svoje lično ime upućujem najsrdačnije čestitke povodom Kurban bajrama.
Neka nam ovi bajramski praznici budu vrijeme mira, zbližavanja, milosti i međuljudske tolerancije , a najviše od svega, da budu provedeni u dobrom zdravlju, porodičnom zajedništvu i plemenitom darivanju.
 
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
 
PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA 
          Fahrudin Ćemal, s.r. 
 

 

[carousel-horizontal-posts-content-slider]