25. 10. 2013.

Čestitka povodom Dana penzionera i Dana formiranja Prve bosansko-oslobodilačke brigade

Povodom 25. oktobra Dana penzionera i Dana formiranja Prve bosansko-oslobodilačke brigade Općinski načelnik općine Ključ i Predsjedavajući Općinskog vijeća uputili su prigodne čestitke

Čestitka za Dan penzionera

U ime svih građana općine Ključ i u svoje lično ime iskreno i od srca svim penzionerima općine Ključ čestitamo 25. oktobar – Dan penzionera F BiH. U opredjeljenju da ćemo predanim radom i trudom doprinijeti boljitku svih penzionera želim Vam da istrajete u svojim nadanjima za bolje sutra te da kao uvijek do sada dostojanstveno proslavite svoj Dan.

                                                                                   OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                    Nedžad Zukanović , prof.

Povodom  25.oktobra – Dana penzionera u ime vijećnika Općinskog vijeća Ključ  i u svoje lično ime, svim penzionerima općine Ključ , upućujemo  najiskrenije čestitke sa željama za dobro zdravlje i mirne penzionerske godine života.

Uz čestitku povodom Vašeg dana dajemo Vam čvrsto obećanje u ime zakonodavne vlasti općine Ključ, da ćemo uložiti još više truda i napora da ojačamo lokalnu ekonomiju, stvorimo što više radnih mjesta što će se odraziti na bolje punjenje fondova za isplatu Vaših zasluženih penzija.

PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA

                                                                                       Fahrudin Ćemal dipl.ing.

Čestitka povodom Dana formiranja Prve bosansko-oslobodilačke brigade

Povodom 25.oktobra  Dana formiranja Prve bosansko-oslobodilačke brigade  , upućujem iskrene čestitke  svim bivšim pripadnicima ove brigade.

25.oktobar je prilika za još jedno podsjećanje na heroje naše domovine , a posebno heroje koji su bili pripadnici ove brigade i  koji su dali veliki doprinos u oslobađanju Bosne i Hercegovinu u odbrambenom ratu 1992 – 1995. godine.

Svima Vama herojima odbrane Bosne i Hercegovine i posebno familijama poginulih boraca ove brigade u ime svih građana općine Ključ i u svoje lično ime izražavam zahvalnost i dužno poštovanje.

Našim šehidima i poginulim borcima neka je vječni rahmet i veliko hvala za sve ono što su učinili da bi mi  danas živjeli u slobodi.

 

                                                                                    OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                     Nedžad Zukanović, prof.

Povodom 25.oktobra Dana formiranja Prve bosansko-oslobodilačke brigade svim porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i demobilisanim borcima u ime vjećnika Općinskog vijeća Ključ  i u svoje lično ime upućujem iskrene čestitke.

Sa ponosom i tugom se sjećamo heroja ove brigade , koji su ustali  snagom svoga duha da se bore protiv agresora, koji su dali živote za slobodu, za domovinu, za našu budućnost – naši uzoriti Šehidi.

Sa željom da ustrajemo u izgradnji i jačanju naše domovine, kao zemlje blagostanja, sigurnosti i općeg dobra, još jednom svima srdačno čestitam formiranja Prve bosansko-oslobodilačke brigade

PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA

                                                                                                Fahrudin Ćemal s.r.

 

[carousel-horizontal-posts-content-slider]