21. 03. 2014.

Obavijest o mogućnostima kooperantske proizvodnje krastavaca kornišona i otkupa samoniklog ljekovitog bilja

 

Obavještavamo stanovništvo općine Ključ da je  ZZ „Agrisan“ Sanski Most u 2014.godini zainteresovana za otkup krastavaca kornišona sa područja općine Ključ. ZZ „Agrisan“ Sanski Most se obavezuje da će sve kooperante snabdjeti potrebnim repromaterijalom i izvršiti otkup cjelokupne proizvodnje. Otkupna cijena kornišona će biti:
– 1,10 KM/kg – za I   klasu
– 0,50 KM/kg – za II  klasu
– 0,20 KM/kg – za III klasu

 
 
Svi zainteresovana za proizvodnju i otkup krastavaca kornišona sa područja općine trebaju da se evidentiraju, izvrše prijavu  u zgradi općine Ključ u Službi za finansije, trezor i privredu  u kancelariji broj 8. ili na broj telefona 661-100 lokal 109  radi evidencije i daljih dogovora o proizvodnji i otkupu.
 
Također Obavještavamo stanovništvo općine Ključ da je firma „BOLETUS“ d.o.o. Sarajevo zainteresovana za otkup samoniklog ljekovitog bilja, gljiva i šumskih plodova sa područja općine Ključ u 2014.godini. Cjenovnik otkupa za 2014.godinu možete pogledati OVDJE. Svi zainteresovani za otkup samoniklog ljekovitog bilja trebaju da izvrše prijavu u zgradi općine Ključ u Službi za finansije, trezor i privredu  kancelarija broj 8. ili na broj telefona 661-100 lokal 109  radi evidencije i daljih dogovora o otkupu. 

 
 Služba za finansije, trezor i privredu
 
[carousel-horizontal-posts-content-slider]