Nove snježne padavine tokom noći prekrile Ključ

posted in: Arhiva | 0

Nove snježne padavine prekrile su Ključ tokom noći, a snijeg ni jutros u našoj općini ne prestaje padati. Prema informacijama iz Civilne zaštite Ključ visina snježnog prekrivača u Ključu iznosi 40 cm. Iako snijeg i dalje bez prestanka pada elektroenergetska situacija kao i oblast snabdijevanja vodom u našoj općini su stabilne, a telefonske veze funkcioniraju u svim pravcima.Temperatura u gradu izmjerena u 07,00 sati iznosila je 0 stepeni.

Iako su jučer svi lokalni putevi bili prohodni prema riječima Hajrudina Hasanbegovića, direktora Fonda za komunalne djelatnosti i infrastrukturu Ključ nove snježne padavine su napravile određene probleme. U ovom momentu ekipe su na terenu i mi očekujemo da će u toku dana svi lokalni putevi na području Ključa biti prohodni rekao je Hasanbegović za Radio Ključ.

Poslušajte šta Hajrudin Hasanbegović, direktor Fonda za komunalne djelatnosti i infrastrukturu kaže o trenutnom stanju na putevima u Ključu, da li su prihodni i da li su očišćeni, kao i gdje je situacija najkritičnija.
Izvor: www.media-kljuc.ba