Čestitka Općinskog načelnika i Predsjedavajućeg Općinskog vijeća povodom Nove 2015. godine

posted in: Arhiva | 0

Općinski načelnik i Predsjedavajući Općinskog vijeća općine Klju povodom nastupajuće Nove 2015.godine uputili su prigodnu čestitku: Povodom nastupajuće Nove 2015.godine u ime Općine Ključ i u svoje lično ime svim građanima općine Ključa upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da Novu 2015.godinu dočekate u dobrom zdravlju i veselju, sa svojim porodicama i prijateljima.

Istovremeno izražavam nadu da će naredna 2015. godina donijeti više prosperiteta, razumijevanja  i tolerancije, na sreću i zadovoljstvo svih građana Ključa kao i cijele Bosne i Hercegovine.Neka Vam je Sretna i uspješna  Nova 2015. godina !

Općinski načelnik ; Nedžad Zukanović, prof.     
 
Povodom nastupajuće nove 2015. godine, svim građanima Ključa u ime vijećnika Općinskog vijeća  i u svoje lično ime, upućujem čestitke za  novu 2015. godinu sa željom da naša ljudska prepoznatljivost  bude  zasnovana na  dobrim međuljudskim odnosima, uvažavanju i saradnji.Vjerujem  da će nastupajuća  godina biti bolja i uspješnija za sve građane u našem gradu  kao i za zemlju u cjelini.  Neka vas posluži dobro zdravlje, prati porodična sreća i neka vam se u 2015. godini ispune ambicije i  sve želje, kako vaše, tako i vaših najmilijih!
 
Predsjedavajući OV Ključ;  Adem Crnalić