Čestitka u povodu Ramazanskog bajrama

posted in: Arhiva | 0

Povodom Ramazanskog bajrama Općinski načelnik općine Ključ i Predsjedavajući Općinskog vijeća uputili su prigodne čestitke :
 
Povodom završetka  mjeseca posta i proslave najvećeg islamskog praznika Ramazanskog bajrama, u ime Općine Ključ  i u svoje lično ime  svim muslimanima Bosne i Hercegovine, a posebno muslimanima općine Ključ u zemlji i inostranstvu upućujem najsrdačnije čestitke uz želju da predstojeće dane Bajrama radosno dočekate sa članovima svoje porodice, prijateljima i komšijama.
Neka nas ovaj Bajram još više osnaži, učvrsti našu slogu i odlučnost da budemo bolji ljudi, da naglasi naša miroljubiva osjećanja, toleranciju i uzajamno uvažavanje i poštivanje iznad svih naših slabosti, a svima donese ličnu i porodičnu sreću, ljubav, sigurnost i blagostanje.
 
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
 
 OPĆINSKI NAČELNIK ,  Nedžad Zukanović, prof.

 
U povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama svim muslimanima Bosne i Hercegovine, a posebno muslimanima općine Ključ u zemlji i inostranstvu u ime vijećnika Općinskog vijeća Ključ  i u svoje lično ime upućujem iskrene  čestitke.
Neka nam i ovaj bajram bude vrijeme mira, zbližavanja , milosti i međuljudske tolerancije, a najviše od svega da bude proveden u dobrom zdravlju, porodičnom zajedništvu i plemenitom darivanju.
 
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
 
Predsjedavajući Općinskog vijeća Adem Crnalić