Čestitka povodom nastupajućeg mubarek mjeseca Ramazana

posted in: Arhiva | 0

U povodu nastupajućih mubarek dana posta – mjeseca ramazana, u ime uposlenika Organa uprave općine Ključ i u svoje lično ime Općinski načelnik Općine Ključ Nedžad Zukanović upućuje sljedeću čestitku:Pred nama je najdraži mjesec vjernika muslimana, mjesec Ramazan. To je vrijeme kada svaki pošten čovjek, vjernik i postač, osjeti ljepotu istine, pravde, poštenja, samilosti i bratske ljubavi. 

Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti od srca želim da Ramazan provedu u  zdravlju i punoj harmoniji u svojoj porodici, džematu i okruženju u kojem žive.  Neka vam nastupajući mubarek dani donesu mir i  blagostanje, porodičnu, poslovnu i svaku drugu sreću i zadovoljstvo.

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN !
OPĆINSKI NAČELNIK Nedžad Zukanović, prof.
 
 
 

U povodu nastupajućih mubarek dana posta – mjeseca Ramazana, svim muslimanima općine Ključ, u ime vijećnika Općinskog vijeća Općine Ključ i u svoje lično ime upućujem sljedeću čestitku: Svim bošnjacima – muslimanima općine Ključ kao i našoj dijaspori želim da u dobrom zdravlju provedu predstojeće mubarek dane. Za sve muslimane mjesec Ramazan je vrijeme u kojem kroz pročišćenje duha i tijela jačaju svoju vjeru i tradiciju, nalaze svoj mir i ono najbolje u svojim dušama. Neka i ovaj Ramazan bošnjacima – muslimanima donese ličnu sreću i podari snagu za izgradnju prosperitetne općine u jedinoj nam domovini Bosni i Hercegovini .

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN
PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA, ADEM CRNALIĆ