Čestitka povodom početka školske godine

posted in: Arhiva | 0

Povodom početka nove školske godine u ime Općine Ključ  i svoje lično svim učenicima upućujem iskrene čestitke uz želje da se uspješno nosite sa svim školskim obvezama, te se obogatite novim znanjima, iskustvom i prijateljstvima. Posebne čestitke upućujem za one najmlađe što će po prvi put sjesti u školske klupe, te želim da Vam školski dani budu sretni, a polazak u školu bude početak lijepoga što će ispuniti Vaše djetinjstvo.

Prosvjetnim radnicima čija profesija je plemenita, ali u isto vrijeme i veoma odgovorna, uz početak nove školske godine, upućujem iskrene čestitke uvjeren da ćete  učiniti sve da školarcima, pred kojima je nova školska godina, škola bude mjesto učenja i radosti.
Poštovani roditelji, i vama, koji ste svojoj djeci najvažniji uzor u životu, želim sretan početak nove školske godine. Vaša je uloga nezamjenjiva, jer samo u suradnji i međusobnom razumijevanju roditelja i prosvjetnih radnika, možemo doći do cilja kojem svi težimo: kvalitetnog odgoja i obrazovanja naše djece.
 
 Općinski načelnik ; Nedžad Zukanović, prof.