Poziv domaćinstvima s područja općine Ključ za učešće u projektu “BH Selo” koji se bave ruralnim i agro turizmom

posted in: Arhiva | 0

Općina Ključ je potpisala Izjavu o učešću u projektu sa Unijom za održivi projekat Bosne i Hercegovine, a koji se odnosi na smještajne kapacitete u ruralnom području općine Ključ. Projekt je podržan od Vlade Švicarske. Cilj ovog projekta je da na području općine Ključ prikupimo relevantne podatke koji se odnose na potencijalne smještaje kapacitete u domaćinstvima na području općine Ključ.

Pozivamo sve zainteresovane osobe koje žele da se bave turizmom i koje su spremne da svoja domaćinstva ustupe za izdavanje potencijalnim turistima uz mogućnost učešća u proizvodnji domaćih proizvoda.

U prilogu ovom se nalazi upitnik koji je potrebno popuniti i poslati e-mailom na opckljuc@bih.net.ba do 25.7.2019. godine.

Nakon prikupljenih podataka iste ćemo obraditi i proslijediti Uniji za održivi povratak koja će dalje nastaviti sa implementacijom projekta uz pomoć Općine Ključ.

Nakon iskazanog interesa, predstavnik općine Ključ će posjetiti vaša domaćinstva i sačiniti fotografije koje su neophodne za promociju putem web stranice www-bhselo.ba