Poziv za učešće u akciji generalno čišćenje grada pod sloganom “U susret Ramazanu očistimo grad”

posted in: Arhiva | 0

Poštovani,

         Dana 30.03.2022 godine (srijeda) od 07.00 do 15.00 sati na području općine Ključ organizuje se akcija generalnog čišćenja grada pod sloganom  „U SUSRET RAMAZANU OČISTIMO GRAD“ glavni nosilac aktivnosti su   JKP „RAD“ d.o.o. Ključ  i  JU „ Općinski fond za komunalnu djelatnost i infrastrukturu“ Ključ.

        Ovim putem pozivamo sve učenike osnovnih i srednjih škola, članove udruženja i sportskih klubova, uposlenike javnih preduzeća i javnih ustanova, uposlenike organa uprave, vlasnike preduzeća,  obrta, trgovinskih i ugostiteljskih objekata kao i sve građane općine Ključ koji žele da imaju čistu okolinu u mjestima u kojim žive, rade i djeluju da se pridruže akciji i daju svoj doprinos čišćenjem našeg Ključa.

Mjesto okupljanja je 30.03.2022.god. kod DOMA KULTURE Ključ u 7.00 sati.

        Lokacije i organiziranje čišćenja u Mjesnim zajednicama na području općine Ključ biće određene u koordinaciji sa sekretarima MZ-a.

Za sve učesnike u akciji JKP „RAD“ Ključ će osigurati maske, rukavice i vreće za prikupljanje otpada kao i odvoz istih na deponiju s bilo kojeg dijela općine Ključ na kojem se bude organizovala akcija čišćenja.

Zahvaljujemo se na sudjelovanju u akciji.

S poštovanjem        

                                                                               OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                            Nedžad Zukanović, prof.