Asfaltiranje parking prostora ispred poslovnog centra Tempic F&A

posted in: Dijaspora | 0

Danas se vrše radovi na asfaltiranju parking prostora ispred poslovnog centra i hotela Tempic&FA. Ovo su ujedno i završni vanjski radovi na poslovnom objektu kako je nedavno kazao Armin Vučkić jdan od vlasnika firme Tempik&FA. Sa početkom naredne godine započet će radovi na unutrašnjosti objekta a samo otvorenje ovog novog poslovnog centra i hotela prolongirano je sa prvobitno 31. decembra za prvi mart 2015. godine. Radove na uređenju parking prostora ispred poslovnog centra Tempic&FA obišao je danas i načelnik općine prof. Nedžad Zukanović sa svojim saradnicima.

Podsjećamo, da je investitor projekta izgradnje Poslovnog centra sa hotelom na mjestu gdje je nekada bio stari hotel ukupne površine 4000 m2 je firma doo” Tempic-FA”. U sklopu poslovnog centra 3000 m2 zauzimat će poslovni prostori , a 1000 m2 hotel u sklopu kojeg će biti obezbijeđen smještaj kapaciteta 80 ležaja, restoran i kongresna sala. Važno je napomenuti da postoji velika zainteresovanost za poslovne prostore u okviru ovog Poslovnog centra i da je za 80% već ugovorena prodaja odnosno iznajmljivanje.
Također otvaranjem ovog poslovnog centra doći do novog zapošljavanja u našem gradu a riječ je o najmanje 50 osoba koje će dobiti priliku za posao. 
Izvor: www.media-kljuc.ba