Javni Pozivi
Obavještavamo sve građane općine Ključ da je Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica raspisalo Javni oglas za podnošenje prijava/zahtjeva/projekata za program pomoći održivog povratka - jesenje / proljetne sadnje jagodičastog voća.
 Predmet javnog oglasa: 
Prikupljanje prijava/zahtjeva/projekata fizičkih lica – povratnika, radi pružanja pomoći u realizaciji projekata podizanja i povećanja kapaciteta plantažnih zasada jagodičastog voća, kroz dodjelu sadnica jagodičastog voća (jagoda, malina, borovnica, kupina i aronija) za jesenju /proljetnu sadnju. 
 Pravo učešća 
Prijavu/zahtjev/projekt na Javni oglas mogu podnijeti: 
- fizička lica – povratnici na području Federacije Bosne i Hercegovine i povratnici iz Federacije BiH u Republiku Srpsku i Brčko Distrikt BiH, koji zadovoljavaju osnovne uslove za implementaciju projekta- adekvatan zemljišni posjed minimalne površine 2000 m2.
Javni poziv je objavljen 18.03.2014. godine i ostaje otvoren 15 dana od dana objave. Kompletan tekst Javnog oglasa  i obrazac prijave možete pogledati OVDJE
 

Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata objavilo je Javne pozive i to: Transfer za obilježavanje značajnih datuma, transfer za pomoć u liječenju , transfer neprofitnim organizacijama udruženjima proisteklim iz posljednjeg odbrambeno-oslobodilačkog rata, Transfer za sufinansiranje izgradnje spomen obilježja , uređenje mezarja i groblja i transfer za sufinansiranje troškova sahrana i dženaza pripadnika braniteljske porodice. Kompletan tekst Javnih poziva i aplikacioni obrazci možete pogledati i preuzeti  OVDJE.

 

Obavještavamo stanovništvo općine Ključ da je  ZZ „Agrisan“ Sanski Most u 2014.godini zainteresovana za otkup krastavaca kornišona sa područja općine Ključ. ZZ „Agrisan“ Sanski Most se obavezuje da će sve kooperante snabdjeti potrebnim repromaterijalom i izvršiti otkup cjelokupne proizvodnje. Otkupna cijena kornišona će biti:
- 1,10 KM/kg – za I   klasu
- 0,50 KM/kg – za II  klasu
- 0,20 KM/kg – za III klasu
 

Opširnije...

Dana 23.10.2013.godine  Federalno ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Javni konkurs  za odabir korisnika grant sredstava Tekućih transfera.

Rok za prijavu je 13.11.2013.godine . Sve detaljne informacije o konkursu možete pogledati na OVDJE

 

Obavještavamo sve studente da je Bosana fondacija raspisala Konkurs za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog cilusa studija u akademskoj 2013/2014 godini koji studiraju na jednom od državnih fakulteta u BiH.
Rok za prijavu na konkurs je 01.07.2013 do 15.08.2013.godine .
Detaljan tekst Konkursa sa  informacijama o općim i posebnim kriterijima, te o potrebnoj dokumentaciji za prijavu na konkurs možete pronaći : OVDJE
 
 
Služba za društvene djelatnosti i opću upravu 
 

Obavještavaju se svi zainteresovani kandidati za obavljanje poslova općinskih instruktora i popisivača u provođenju Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. godine da je 10.07.2013.godine raspisan Javni poziv za prijavu kandidata za općinske instruktore i popisivače za područje općine Ključ.  Prijave za sudjelovanje u Popisu će se zaprimati  od 11.07. do 31.07.2013.godine, svakim radnim danom, u vremenu od 10,00 do 15,00 sati, u prostorijama Popisne komisije, ulica Branilaca BiH br.78, zgrada Općine Ključ, kancelarija broj 18.
Kompletan tekst Javnog poziva možete pogledati: OVDJE.
 
 Predsjednik Komisije
 Admir Šistek dipl.ing.geod.