U Ključu održana završna Smotra sposobnosti, znanja, stvaralaštva i sporta osnovnih škola

posted in: Nekategorisano | 0

17

U Domu kulture u Ključu u utorak, 16.5.2017. godine održana je završna Smotra sposobnosti, znanja, stvaralaštva i sporta učenika osnovnih škola s područja naše općine, a koja je bila revijalnog karaktera. Direktor OŠ “Ključ” Fuad Konjević je pozdravio goste, poželio je ugodno veče te čestitao učenicima na zavidnim rezultatima postignutim tokom cijele godine. U programu su nastupila djeca iz sve tri osnovne škole sa zanimljivim tačkama i uz zanimljivu koreografiju i cjelokupnu izvedbu.

Prisutnima se obratio i pomoćnik Općinskog načelnika gospodin Abdulah Šistek u svoje ime i u ime Načelnika Zukanovića koji je ovom prilikom dodijelio pohvale učenicima od petog do devetog razreda koji su ostvarili dobre rezultate na takmičenjima, kako na općinskim, tako i na kantonalnim i federalnim takmičenjima iz svih predmeta i sportskih aktivnosti. I ove godine učenici su uz pomoć svojih nastavnika postigli zavidne rezultate.

Našu općinu na kantonalnoj Smotri znanja, stvaralaštva, sposobnosti i sporta u kulturno-umjetničkom kolažu predstavljat će ove godine Osnovna škola Ključ.

1 2 4 14 13

9 12 11 7 6 5  16   4