Predstavnici Taekwondo kluba “Dursum Ljutić – Frenki” u posjeti načelniku Zukanoviću

posted in: Nekategorisano | 0

IMG_4030

Danas su u posjetu Općini Ključ i načelniku Nedžadu Zukanoviću boravili predstavnici Taekwondo kluba “Ljutić Dursum – Frenki” i to Sanel Hadžić i Indira Fazlić. Naime, Indira Fazlić večeras putuje u Tursku u grad Edirne na Balkansko takmičenje u sklopu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Indira će se u subotu boriti u svojoj kategoriji za seniorke do 49 kg.

Isti klub i predstavnici će u decembru mjesecu nastupiti na Evropskom takmičenju u Bugarskoj.

Prisutni su upoznali Načelnika Zukanovića o svojim aktivnostima koje im slijede do kraja ove godine.  Imajući u vidu da je Indira Fazlić sportista godine za Općinu Ključ te da je ovo jedan od najtrofejnijih klubova s područja naše Općine, načelnik Zukanović je obećao pomoć takmičarima iz ovog kluba, jer su oni ti koji s još nekolicinom uspješnih sportista iz našeg grada pronose ime Ključ, Bosna i Hercegovina po svim svjetskim i evropskim takmičenjima. Mi treba da budemo ponosni na naše mlade takmičare, naše sugrađane koji su nam ponos i dika našeg grada. Kao načelnik općine Ključ ću uvijek podržavati i pomagati mlade u njihovim uspjesima koji su ujedno i uspjesi svih nas.

Za kraj želim svu sreću na budućim takmičenjima ovom klubu i njihovim predstavnicima i nadam se da će nas Indira obradovati sa najsjajnijim odličjem sa Balkanskog prvenstva, istakao je Nedžad Zukanović, načelnik općine Ključ