Gradonačelnik Šibenika Željko Burić primio delegaciju iz Općine Ključ

posted in: Arhiva | 0

Gradonačelnik Željko Burić primio je u srijedu, 11.9.2019. godine delegaciju iz Općine Ključ, Unsko-sanski kanton iz Bosne i Hercegovine, na čelu sa sekretarom Jedinstvenog organa uprave Općine Ključ Šistekom Abdulahom te upraviteljem Župe Ključ vlč. Davorom Klečinom. Gosti iz Ključa učestvovali su u kulturnoj manifestaciji pod nazivom „Ključ svome Šibeniku“ koju organizira Udruga Ključana i prijatelja Ključa „Kralj Stjepan Tomašević“ Zagreb i Matica hrvatska Šibenik, a uz potporu Grada Šibenika.

Gradonačelnik je gostima iz Ključa uz pozdrave dobrodošlice predstavio značajnije projekte grada Šibenika te mogućnosti kulturne suradnje između dvaju gradova.


Predstavnici Općine Ključ zahvalili su se na primanju te gradonačelniku uručili prigodne poklone.

 Kulturni program “Ključ svome Šibeniku” u srijedu, 11. rujna 2019. godine započeo je u 19 sati izložbom slika ključkih umjetnika u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“, a potom se nastavilo sa kulturno-zabavnim programom na  terasi hotela „Jadran“.

U sklopu manifestacije šibenskoj publici i gostima našeg grada predstavilo se kulturno-umjetničko društvo “Stari grad Ključ” i pjevači iz Ključa te pjesnici i članovi Udruge Ključana „Kralj Stjepan Tomašević“.  Voditelj programa bio je Nikola Urukalo.