Čestitke povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama

posted in: Arhiva | 0

Povodom završetka  mjeseca posta i proslave najvećeg islamskog praznika Ramazanskog bajrama, u ime Općine Ključ  i u svoje lično ime  svim sugrađanima u zemlji i inostranstvu  upućujem najsrdačnije čestitke uz želju da predstojeće dane Bajrama radosno dočekate sa članovima svoje porodice, prijateljima i komšijama.

Neka nas ovaj Bajram još više osnaži, učvrsti našu slogu i odlučnost da budemo bolji ljudi, da naglasi naša miroljubiva osjećanja, toleranciju i uzajamno uvažavanje i poštivanje iznad svih naših slabosti, a svima donese ličnu i porodičnu sreću, ljubav, sigurnost i blagostanje.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

                                                     OPĆINSKI NAČELNIK

                                                        Nedžad Zukanović, prof.

U povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama svim muslimanima Bosne i Hercegovine, a posebno muslimanima općine Ključ u zemlji i inostranstvu u ime vijećnika Općinskog vijeća  i u svoje lično ime upućujem iskrene čestitke.

Neka nam i ovaj Bajram bude vrijeme mira, zbližavanja, milosti i međuljudske tolerancije, a najviše od svega da bude proveden u dobrom zdravlju, porodičnom zajedništvu i plemenitom darivanju.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!