Manifestacija “Izbor sportaša općine Ključ za 2014. godinu” ove godine u Sanici

posted in: Arhiva | 0

Po običaju, nakon isteka protekle godine i sumiranja rezultata u prvim danima nove godine na redu je izbor najboljih sportista općine Ključ za 2014. godinu u organizaciji Sportskog saveza općine Ključ. Ove godine manifestacija „Izbor sportaša 2014 godine općine Ključ“ će se po prvi put održati u Sanici. 

Prema informacijama iz Sportskog saveza Ključ razlog za ovakvu odluku je prije svega njihovo nastojanje da se i izvan samog centra Ključa pokuša proširiti održavanje sportskih događaja i manifestacija. Sanica obiluje sa  velikim brojem izvanrednih sportista i zaslužila je da se jedan ovakav događaj održi upravo u Sanici, te posjeduje adekvatan prostor za održavanje manifestacije kazali su nam u Sportskom savezu Ključ.
Manifestacija „Izbor sportaša 2014 godine općine Ključ“ održati će se u prostorijama Osnovne škole „Sanica“  30.01.2015 godine (petak) u 18:30. Pored proglašenja najboljeg sportaša naše općine za prošlu godinu i predstavljanja ključkih sportista, svečanost će uveličati brojni zvaničnici naše općine.
 Izvor: www.media-kljuc.ba