Čestitka povodom 20-te godišnjice oslobođenja općine Ključ

posted in: Arhiva | 0

Danas slavimo jedan od najsretnijih trenutaka u historiji općine Ključ, dan kada su jedinice Armije R BiH oslobodile Ključ od strane agresora i od tog dana počinje nova era našeg grada. Danas smo svjedoci jednog novog Ključa u kojem ima mjesta za sviju koji su svojom energijom i entuzijazmom opredjeljeni za prosperitet ovog grada i svjedoci smo jedne zdrave društvene, političke i ekonomske klime čije je stvaranje počelo prije 20 godina.

U svoje lično ime i u ime Jedinstvenog općinskog organa uprave svim građanima Ključa upućujem iskrene čestitke povodom 15.septembra Dana oslobođenja općine Ključ 
 
OPĆINSKI NAČELNIK 
 Nedžad Zukanović, prof. 
 
 
Svim građanima općine Ključ u  ime vijećnika Općinskog vijeća i u svoje lično ime upućujem  iskrene čestitke povodom 20-te godišnjice oslobođenja općine Ključ. Na ovaj značajan datum, odajemo priznanje i zahvalnost svim borcima Armije Republike Bosne i Hercegovine , koji su po cijenu vlastitog života doprinjeli oslobođenju našeg grada, braneći slobodu, teritorijalnu cjelovitost i suverenost Bosne i Hercegovine.
Vjerujem da će ljudski potencijali, ekonomski kapaciteti i srčanost našeg kraja prevladati u nastojanjima da ojačamo  našu općinu i učinimo je mjestom ugodnog življenja za sve njene građane .
 
 
PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA  
 
        Adem Crnalić, s.r.