JAVNI POZIV za učešće u Programu obilježavanja manifestacije “KLJUČKO LJETO 2022”

posted in: Arhiva | 0

Općina Ključ objavljuje Javni poziv za učešće u Programu obilježavanja manifestacije „KLJUČKO LJETO 2022”.

Pozivaju se javne ustanove, sportski klubovi, nevladine organizacije, privredni subjekti i svi zainteresovani da daju svoje prijedloge za određene aktivnosti i manifestacije i na taj način se aktivno uključe u kreiranju prijedloga Programa obilježavanja manifestacije “KLJUČKO LJETO 2022“  kako bi obogatili kulturno-zabavni, sportski i svaki drugi sadržaj u našem gradu i uljepšali ljeto svima koji ga odluče provesti na području općine Ključ.

Planirane aktivnosti trajale bi od  15.7.2022 do 15.8.2022. godine na cijeloj teritoriji općine Ključ.

Obrazac prijedloga je sastavni dio Javnog poziva i dostupan je na web stranici Općine Ključ.

Svi zainteresovani svoje prijedloge za učešće u Programu mogu dostaviti do 6.6.2022. godine na adresu Općina Ključ sa naznakom „Za učešće u Programu obilježavanja manifestacije „KLJUČKO LJETO 2022“ ili na e-mail adresu: drustvene.djelatnosti.kljuc@gmail.com

Svi pristigli prijedlozi u navedenom roku biće razmatrani od strane Organizacionog odbora za obilježavanje manifestacije „KLJUČKO LJETO 2022“  sa ciljem utvrđivanja konačnog Programa obilježavanja.

Napomena: svi oni koji su dostavili svoje prijedloge  i isti su uvršteni u Program obilježavanja značajnih datuma i drugih manifestacija na području općine Ključ u 2022. godini  nisu u obavezi ponovo dostavljati svoje prijedloge.

                                                             OPĆINSKI NAČELNIK

                                                             Nedžad Zukanović, prof.